Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pia és szex a budapesti ameri
  2008-10-09 17:42:18, csütörtök
 
 
Pia és szex a budapesti amerikai nagykövetségen

Alkohollal fűtött, szexel fűszerezett partik színhelye volt a Szabadság téri épület.

Gubicza Eszter, sze, 2008/10/08 - 23:22

Zsíros állás és mindig teli pohár, kell ennél több? Az első Bush elnök unokatestvére, George H. Walker által vezetett budapesti amerikai nagykövetségen 2004-ben rendszeresek voltak a korlátlan ivászatokkal és a "nem megfelelő ruházatban felelőtlenül viselkedő alkalmazottakkal és vendégekkel" rendezett munkahelyi partik.
Ezeket az alkoholos rendezvényeket nem csak munkaidő után, hanem sok esetben hétköznapokon, a hivatalos munkaidő alatt rendezték amerikai és nem amerikai állampolgárok részvételével.

Matthew Drake is Budapesten dolgozott abban az időben, akinek nem nagyon tetszett a diplomáciai munkának az a része, mikor munkaidőben tökrészeg és a felfokozott szexuális vágyaikkal elfoglalt alkalmazottak intézkedtek a nagykövetségre betévedt magyar és külföldi ügyfelekkel. Csinált is egy pár szép színes fényképet, és nevekkel, időpontokkal feliratozva elküldte őket a washingtoni külügyminisztériumba. Az e-mailek elérték céljukat: Mr. Drake-t egy hónapon belül villámgyorsan visszahívták Budapestről.

Drake úr nem hagyta annyiban a dolgot, bírósághoz fordult és az azóta elmúlt négy évben pereket nyert és pereket vesztett, a tegnapi fordulót éppen a Drake-csapat nyerte. A második Bush elnök igazságügyi minisztériumát képviselő ügyvédek természetesen azonnal fellebbeztek, így az ügy még további hónapokig vagy évekig elhúzódik.

Az udvariasan "politikai kinevezettként" számon tartott April Foley, a jelenlegi amerikai nagykövet is azok közé tartozik, akik nem a diplomáciai tehetségüknek vagy a szakmai professzionalizmusának, hanem valami egészen más jellegű testi adottságának köszönheti, hogy egy nagyköveti dolgozószobába beköltözhetett: April a sok fiút látott lánykorában hosszú ideig a mostani elnök barátnője volt mielőtt kikötött volna a jóképű Gifford Foley-nál.

A hálás Bush elnök a Harvard egyetemen együtt töltött nappalokra és éjszakákra visszaemlékezve az 1990-ben váratlanul megözvegyült Aprilt 2003 áprilisában az amerikai kormányzati pénzügyi garanciákat felügyelő Export-Import Bank alelnökévé nevezte ki, aki így az új posztján ismét gyakori kapcsolatba került a volt barátjával.

Állítólag a csinos özvegyasszonnyal felmelegített helyzet nem nagyon tetszett a korábban erősen iszákos férje mellett sokat megélt Laura asszonynak, aki végül is elérte, hogy Aprilt az Ex-Im Bank éléről jó messzire Washingtontól, az elsősorban izraeli és csak másodsorban amerikai érdekeket védő/kiszolgáló budapesti amerikai nagykövetségre száműzzék.

A gyógyíthatatlan rákban szenvedő John McCain republikánus elnökjelölt jelenlegi kampányának szűk vezetői körében aktív szerepet játszó Foley a holokauszt ügyben napvilágra került tények ellenére Magyarországon minden igényt kielégítően rendületlenül zsidózik, holokausztozik, roma holokausztozik, nő- és egyéb gittegyleteket szervez és vezet, de mélyen lapított és szégyentelenül a homokba dugta a fejét, mikor Szálasi Fletó és Münnich Fletó nyomába kapaszkodó pápai hülyegyerek ávós rendőrterroristái zsidó különítményesekkel és külföldi zsoldosokkal kiegészülve a békésen ünneplő magyar családapákat, családanyákat, nyugdíjas öregembereket és nénikéket, gyerekeket, amerikai és külföldi turistákat vertek félholtra a budapesti éttermekben, szemeket lőttek ki és ujjakat törtek össze.

Az üzleti karrierjét egy tequila gőzös és marihuana füstös Costa Rica-i éjszakai klub vezetőjeként kezdett Aprilt nem zavarja egy vegytiszta magyarországi rendőrállam újbóli kiépülése, a magyar rendőrség minden európai normát semmibevevő fellépései a 2006 szeptemberi TV ostrom alatt és után, a kikapcsolt videókamerák a börtönökben, a Rákosi rendszerre jellemző, bábként mozgatott ügyészségek, a bíróságok, a túlzott ítéletek, a bambán hazudozó rendőr hamis tanúk bíróság előtti bohóckodásai, a törvényellenesen visszautasított ügyvédi beadványok, az embereket szándékosan megfélemlítő, a hatalom ijedtségét és gyengeségét jelző, gőgösen magabiztos és félrevezető hazug nyilatkozatok a médiában, a név és igazoló kártya nélkül hordákba verődött álarcos, részeg és benarkózott, páncéltörő gránátokkal felszerelt gépkarabélyokkal rohangáló rendőrbanditák életveszélyes és maradandó sérülést okozó állati viselkedése, a menekülő emberek hátba lövése és az orvosi ellátásuk megakadályozása.

Emiatt a magyarok szemében két évvel ezelőtt erkölcsi hullává vált, gyáva lelkű és a karrierjét féltő Foley nem emelte fel a szavát akkor sem, mikor a terrorista rendőrök összecsukható, golyós végű viperával és tiltott összetételű könnygázlövedékkel lőtték, ütötték, verték és rúgták az embereket, a magyar parlament tagjait, taposták a magyar zászlót, nyolc gyermekes vak házaspárt és szinték vak egyetemi tanárt vertek össze.

Foley nagykövet Mindszenty volt szobájában állva, a függönyt markolászva nem szólt egy szót akkor sem, mikor közelről fejre, nemi szervre irányított, kómát okozó gumi és könnygázlövedékek repkedtek a Szabadság téren és a fővárosban. A verések, a megaláztatások, az ijedt, szívbeteg emberek arcába két lépésről belefújt ismeretlen összetételű harci gáz, a nők, a gyerekek, a betegek és a nyomorékok, az éttermekben vacsorázó vendégek, külföldiek fizikai bántalmazása, az egyértelműen csak megfélemlítési céllal folytatott indokolatlan és agresszív igazoltatások sem zavarták a valaha tavasziasan üde, de mára már visszafordíthatatlanul elhervadt Áprilist - így nyugodt lélekkel kijelenthetjük, hogy a tettei miatt méltán tisztelt és nagyra becsült, a téren büszke tartással a semmibe meredő Bandholtz tábornok bátorságából nem sok került át honfitársa pucájába.

A süketnéma csinibaba nagyköveti megbízatása azonban Obama győzelme esetén valószínűleg megrövidül, mert a jövő januárban üzembe lépő 50 százalékban fekete és 50 százalékban fehér elnök minden bizonnyal lecseréli őt is egy, már az új amerikai adminisztrációnak lekötelezett, és Obama elnökválasztási kampányát nagy összegekkel támogató, újabb szakmailag alkalmatlan politikai kinevezettre. Ha pedig a pingvin mozgású régi barát, John McCain viszi el a pálmát, akkor egy darabig még minden marad a régiben a Szabadság téren.

(Jack Corn - Szent Korona Rádió)
http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_10_08_pia-es-szex-a-budapesti-amerikai-n agykovetsegen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törvényellenesen, gépkarabélyokkal, szentkoronaradio, özvegyasszonnyal, alkalmazottakkal, visszaemlékezve, megakadályozása, gyógyíthatatlan, visszautasított, elnökválasztási, rendőrbanditák, minisztériumát, beköltözhetett, nagykövetségre, dolgozószobába, kinevezettként, rendezvényeket, nagykövetségen, szégyentelenül, gittegyleteket, holokausztozik, magyarországon, megfélemlítési, nagykovetsegen, kijelenthetjük, megaláztatások, állampolgárok, alkalmazottak, családanyákat, magyarországi, felmelegített, washingtontól, tehetségüknek, részvételével, igazoltatások, unokatestvére, budapesti amerikai, első Bush, korlátlan ivászatokkal, alkoholos rendezvényeket, hivatalos munkaidő, diplomáciai munkának, felfokozott szexuális, nagykövetségre betévedt, e-mailek elérték, hónapon belül, azóta elmúlt, tegnapi fordulót, második Bush, jelenlegi amerikai, diplomáciai tehetségüknek, nagyköveti dolgozószobába, Gubicza Eszter, George, Matthew Drake, April Foley, Gifford Foley-nál, Export-Import Bank, Ex-Im Bank, John McCain, Szálasi Fletó, Münnich Fletó, Costa Rica-i, Jack Corn, Szent Korona Rádió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Ma  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Aki szeret, annak senki sem id...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gaál Viktor gondolata  Miért nem menti meg Jézus...  Messziről jött ember  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Semmit ne higgy el  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Volt egy...  Föld napja április 22  Szent György nap  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Egyszerűen  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Messziről jött ember  William Shakespeare idézet  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Ez a jó az alvásban.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Két tekintet van  György napra  Jó éjszakát  Ébredj  Muratáj  A végzet az  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam Krisztina b...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Szent György nap  A lelki élet nem arról szól, ....  Amit átélünk,  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Alakot vált...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  A világnak égető szüksége van ... 
Bejegyzés Címkék
budapesti amerikai, első Bush, korlátlan ivászatokkal, alkoholos rendezvényeket, hivatalos munkaidő, diplomáciai munkának, felfokozott szexuális, nagykövetségre betévedt, e-mailek elérték, hónapon belül, azóta elmúlt, tegnapi fordulót, második Bush, jelenlegi amerikai, diplomáciai tehetségüknek, nagyköveti dolgozószobába, mostani elnök, jóképű Gifford, hálás Bush, 1990-ben váratlanul, amerikai kormányzati, volt barátjával, csinos özvegyasszonnyal, korábban erősen, elsősorban izraeli, gyógyíthatatlan rákban, holokauszt ügyben, homokba dugta, békésen ünneplő, budapesti éttermekben, üzleti karrierjét, tequila gőzös, vegytiszta magyarországi, magyar rendőrség, 2006 szeptemberi, kikapcsolt videókamerák, túlzott ítéletek, bambán hazudozó, törvényellenesen visszautasított, embereket szándékosan, hatalom ijedtségét, menekülő emberek, orvosi ellátásuk, magyarok szemében, karrierjét féltő, szavát akkor, terrorista rendőrök, magyar parlament, magyar zászlót, függönyt markolászva, szót akkor, éttermekben vacsorázó, egyértelműen csak, valaha tavasziasan, tettei miatt, téren büszke, semmibe meredő, süketnéma csinibaba, jövő januárban, pingvin mozgású, törvényellenesen, gépkarabélyokkal, szentkoronaradio, özvegyasszonnyal, alkalmazottakkal, visszaemlékezve, megakadályozása, gyógyíthatatlan, visszautasított, elnökválasztási, rendőrbanditák, minisztériumát, beköltözhetett, nagykövetségre, dolgozószobába, kinevezettként, rendezvényeket, nagykövetségen, szégyentelenül, gittegyleteket, holokausztozik, magyarországon, megfélemlítési, nagykovetsegen, kijelenthetjük, megaláztatások, állampolgárok, alkalmazottak, családanyákat, magyarországi, felmelegített, washingtontól, tehetségüknek, részvételével, igazoltatások, unokatestvére, természetesen, villámgyorsan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.